Reviews

Reviews

9.0

score

Frank Fritsen

Ook namens mijn vrouw en dochter wil ik het gehele team van Anemone Horsetruck hartelijk danken voor de wijze waarop aankoop/levering van onze nieuwe 2 paards wagen tot stand is gekomen. Het is niet altijd de prijs die bepalend is maar vooral de manier hoe nieuwe klanten worden benaderd en voorgelicht.

9.5

score

Martijn van Eijkern

Een 10 wil ik niet geven ! Maar het zit er erg dichtbij. Meer dan 15 jaar doe ik goede zaken met Anemone. Dit jaar alweer de 4e aflevering ! Een plaatje van een wagen. Dat begint voor mij met een goede inruilprijs en dit gecombineerd met flexibiliteit en klantvriendelijkheid. De goede service komt daar nog eens bij. Kortom een prettig bedrijf.

10

score

Familie Golsteijn

Meedenkend van a tot z! Super blij met onze wagen , veilig en comfortabel onderweg. Top!

9.0

score

Familie Dees

Hele fijne benadering, klantvriendelijk en flexibel. Enthousiast en betrokken, wij zijn blij!

10

score

Vivian van der Maat

Super fijne en enthousiaste samenwerking met het hele Anemone team! Iedereen is even behulpzaam en meedenkend. Je kunt rekenen op advies op maat, en een auto die bij je past. Of je nou een splinter nieuwe auto koopt of 1 met de nodige kilometers, er word geen verschil in service gemaakt. Een feestje om zaken mee te doen :)

Iedereen kan met een gerust hart naar Scherpenzeel toe gaan!

10

score

Bofil Bulthuis

Hele fijne service!! Super blij met mijn stx.
Dank je wel Bert en Stefan.

9.0

score

Jessica en Arjan Van de Heijkant

"Oude" 6-paards vrachtwagen met living gekocht.
Helemaal als nieuw opgeleverd!
Alles keurig en netjes naar wens gemaakt, helemaal top!!

9.5

score

Ashley Brons, Stal Brons

Inmiddels is deze 2 prds STX, onze 5e bij Anemone gekochte auto.
Het is nog altijd een klein feestje om erheen te gaan.
Een modern bedrijf met echte ouderwetse service!!
Iedereen weer hartelijk bedankt en op naar nummer 6. :)

10

score

Harma Hooge uit Ees

Super service, heel flexibel zelfs in het buitenland wordt je geholpen. Wij zijn een zeer tevreden klant!!

9.5

score

Trainingsstal Witte Scholtens

Wie zijn hoofd niet wil stoten koopt zijn paardenauto bij van Kooten!
Anemone staat voor kwaliteit en fantastische service!! Wij zijn zeer tevreden!

9.0

score

Karin Kuyl

Super service ook bij de aanschaf van een gebruikte wagen!

9.0

score

Joop van Uytert, Hengstenstation van Uytert

Na lang onderhandelen hahaha toch eindelijk bij Anemone gekocht. Ze zijn spontaan, zeer correct in hun afhandeling en levering is van goede kwaliteit. Kleine problemen en storingen worden kordaat en snel opgelost!
Zeer tevreden :)

9.0

score

Yoeki Bos

Heel blij met mijn tweepaards STX! Supercorrecte afhandeling en gewoon een 'feestje' bij aflevering! Top!

9.0

score

Jeanette Kempes

Wij zijn ontzettend blij met onze 2 paards-wagen. Warm ontvangst, prettige communicatie en snelle service. Echt een aanrader!

10

score

Fam. Wouters

Op 25 november 2016 werd door Anemone Horse Trucks op feestelijke wijze onze nieuwe Renault Master MTM aan ons afgeleverd. Wij ervaren de Renault Master MTM als het summum van kwaliteit en veiligheid voor de chauffeur, de ruiters en de paarden. Het is echt een genot om in deze tweepaards paardenwagen te mogen rijden. Media, bleutooth, automaat, navigatie, automatische verlichting aan/uit, automatische deurvergrendelaar; alles zit in deze wagen! Met cameratoezicht op de paarden tijdens de reis en lederen bekleding in de cockpit, mooie kastruimtes verdeeld over de paardenwagen om alle benodigdheden voor de chauffeur, ruiters en paarden netjes en veilig in op te bergen, de pro safety uitvoering voor de paarden blijft alleen nog de wens over welke kleursamenstelling en de wens of u nog art en design (bedrijfs)reclame op de wagen wilt. Anemone Horse Trucks organiseert het allemaal voor u!

10

score

Rob Claessens, Lumaro Horsetravel

Wij doen reeds vele jaren zaken met Anemone Horse Trucks dit na volle tevredenheid. Gemaakte afspraken worden nagekomen en flexibiliteit is een kernfactor!
Service en kwaliteit gegarandeerd.

10

score

Joyce Heuitink, Heuitink Equestrian Expertise

Mijn nieuwe Renault Master MTM is van alle comfort voorzien voor zowel de paarden als voor mij. Een super mooie wagen die heerlijk rijdt!

8.0

score

Fam. van der Burg

Prettige bedrijf om zaken mee te doen. Korte lijnen en snel schakelen daar is dit bedrijf sterk in. Wij zijn blij met onze aankoop ! Wij wensen Britt van Gelder nog veel plezier hier mee en danken Herburg Roses voor hun sponsoring.

10

score

Peter van Santvliet

Prachtige 5-paards vrachtwagen aangeschaft. Onze eerste vrachtwagen met living. Uitstekende uitleg gekregen over de werking van alle extra's. Als we nog vragen hadden mochten we jullie technicus André altijd bellen. Dag en nacht. Daar moesten we op een zaterdagavond laat gebruik van maken. Niets was teveel. Wat een service. !!!! Ik zal jullie bedrijf van harte aanbevelen bij geïnteresseerde kopers.

10

score

Paardenhandel Martijn Frencken

Super service en erg blij met mijn mtm degelijker bestaat niet !

8.0

score

Dressuurstal Laurena

Vlotte en vriendelijke service! Een aanrader!

Service
Service

Anemone Horse trucks is known for its extensive service. You have one contact person for both the chassis and body. When you buy a horse car at Anemone Horse Trucks, the horse car will be picked up and brought back when maintenance is due. Anemone Horse Trucks also offers horse car insurance. Ask us about our competitive rates.

Lees meer
Quality
Quality

The horse cars that Anemone Horse Trucks sells are appealing to the high demands of customers. In our showroom you will find both new and used horse trucks with all amenities. On the new horse cars you will find that the Anemone Horse Trucks concept has been devised and developed by renowned builders.

Lees meer