Morgenavond clinic Karim El Zoghby tijdens Jumping de Achterhoek!

Zes talentvolle ponycombinaties mogen zich verheugen op een springclinic tijdens Jumping de Achterhoek op woensdagavond 28 november. De clinic wonnen ze in september door in de top-3 te finishen in de prestigieuze finales om de Achterhoek Anemone Horse Trucks Bokaal.

Vorig jaar werd de leergang gegeven door topruiter Willem Greve, dit keer geeft Karim El Zoghby de openbare training. Karim El Zoghby komt uit Egypte maar woont al jaren in Nederland. Hij nam maar liefst drie keer deel aan Olympische Spelen en vier keer aan Wereldruiterspelen en draagt met plezier bij aan deze talentontwikkeling, gesponsord door Anemone Horse Trucks.

De deelnemers zijn verdeeld over twee groepen die elk 45 minuten begeleid worden:
Klasse L: Roos Wevers op Troublemaker, Anniek Lammertink op Power en Femke Meenhuis op Sun
Klasse M/Z/ZZ: Renske van Middendorp met Burito’s Tiego, Thimo Arts op Fellow en Sterre van Houte met Kalypso van Orchid
Iedereen is van harte welkom om te kijken en luisteren. De exacte aanvangstijden worden nog bekend gemaakt. Voorafgaande aan de springclinic zijn de eerste springrubrieken van de internationale deelnemers eveneens het bekijken waard. De toegang is gratis en de hal is verwarmd.
Foto: Wendy Scholten